Akce pořádané ČAS v roce 2010

Seminář s Inge Schubert

... leden

... Seminář pro praktiky a studenty shiatsu. Práce s energií, nové přístupy, nové terapie, sebepoznávání ... A opět spokojení účastníci.

Den shiatsu - element Kov

... říjen

... Poslední element z cyklu pěti prvků. Kov zde byl představen ve své čisté a vyrovnané podobě. Nejen co se týkalo programu, ale také výzdoba podopořila prožitek tohoto elementu. Náplň dne byla bohatá, výběr seminářů větší než obvykle, jarmark byl naprosto úžasný, jídlo skvělé a na chodbách se potkávali staří známí i noví zájemci o shiatsu. Díky organizátorům za krásný den.

Seminář shin tai shiatsu

... říjen

... Shin tai shiatsu, které pro praktiky shiatsu vyučovala Bc. Magdaléna Urbánková. Účastníci byli nadšeni jednak samotnou technikou a jednak přístupem a osobním vkladem Magdalény. Uřčitě zopakujeme!

Zasedání výboru ESF

... říjen

... Již po několikáte se v Praze setkal výbor Evropské federace shiatsu. Jednání se točila hlavně kolem politiky - prosazování shiatsu jako profese v rámci Evropské unie. A také došlo na vzdělávání.

Valná hromada ČAS

... listopad

... Shrnuli jsme rok 2010 a domlouvali se, co a jak dál.

201020102010
4316050 visits4316050 visits4316050 visits4316050 visits4316050 visits4316050 visits